Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку відбулись психологічні тренінги

Як повідомили 30 жовтня в Управлінні соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради, відбулися психологічні тренінги з емоційної підтримки "Наші страхи. Як їх подолати?".
Фото Луцька міська рада

Емоційний стан дитини має дуже важливе значення для її гармонійного розвитку. Зокрема, якщо емоція страху є надмірно інтенсивною – це може призвести до зупинки розвитку соціальної сфери або навіть регресу вже сформованих навичок.

Протягом тижня в межах роботи «Інтеграційних студій розвитку для дітей та молоді з інвалідністю» управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено психологічні тренінги з емоційної підтримки «Наші страхи. Як їх подолати?».

Заняття проводила практичний психолог, арт-терапевт Олена Солоненко. Вона знайомила дітей із базовими емоціями та особливостями їх впливу на наше життя, пропонувала поради, як навчитись позитивно мислити, долати труднощі, тривогу та страх.

Друга частина тренінгу проходила із використанням арт-терапії, що допомагає врегулювати емоційний стан. Діти створювали об’ємну аплікацію осіннього дерева та фігурки павуків на павутинці, використовуючи природні матеріали.

Під час проведення тренінгу діти знайшли нових друзів та знайомих, дізнались нову корисну інформацію, змогли власноруч зробити свої унікальні композиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ