Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

Сьогодні, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, на меморіальному комплексі “Вічна слава” відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку “Жертвам Чорнобиля”. Про це повідомили 14 грудня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, голова волинської обласної ради Григорій Недопад, представники виконавчих органів міської та обласної влади, ліквідатори аварії.

“Безумовно, аварія на Чорнобильській АЕС — страшна трагедія, і одна з найсумніших сторінок в історії України. Її наслідки відчуває на собі вже багато поколінь українців. Проте, якби не героїзм тих людей, які, не думаючи про своє життя та здоров’я, ліквідовували цю аварію, якби не їхня відвага, то наслідки аварії і біда, яку вона б спричинила, були б набагато гірші.

Вічна пам’ять усім, хто загинув внаслідок аварії на ЧАЕС. Наша їм шана й повага. А також дякуємо нині живим ліквідаторам. Дай вам, Боже, міцного здоров’я, добра, злагоди і довгих років життя”, - звернувся до присутніх Ігор Поліщук, вручивши Подяку міського голови громадській організації “Союз інвалідів Чорнобиля міста Луцьк” та ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Глава держави вшанував ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україні щороку 14 грудня вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. 

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ