Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку визначатимуть Індекс благополуччя молоді

У 2020 році Луцька міська територіальна громада приєднується до когорти громад, які запроваджують Індекс благополуччя молоді (ІБМ). Про це повідомили 26 листопада Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Фото ілюстративне

Індекс благополуччя молоді – багатофакторне оцінювання стану благополуччя молодих людей на муніципальному рівні. Цей індекс дозволяє легко оцінити та відслідкувати благополуччя молоді у містах, які долучаються до розгортання платформи.

ІБМ розроблено Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Більше про ІБМ - https://ukraine.unfpa.org/uk/YWBImainpage

Саме опитування охоплює 49 показників і дає змогу оцінити рівень добробуту молоді у наступних важливих сферах: освіта, здоров’я, економічні можливості, участь у політичному житті, участь у громадському житті, інформаційні та комунікаційні технології, безпека та захищеність.

Триватиме опитування з 26 листопада по 26 грудня 2020 року. Результат визначатиметься також із урахуванням даних муніципальної статистики.

У проєкті також беруть участь партнери – представники бізнесу, які надають свої знижки/подарунки для молодих людей, які проходитимуть опитування.

Запрошуємо Вас до участі у презентації проєкту для представників засобів масової інформації. У разі бажання взяти участь у заході просимо повідомити про це за телефоном 777 925 або 80509675629.

Захід проходитиме 27 листопада 2020 року у приміщенні Passage Interdit (адреса: м. Луцьк, вул. Набережна, 42). Початок заходу – 14.00. Тривалість – до 1 год.

Під час презентації проєкту ми розкажемо:

  • для чого Луцькій міській територіальній громаді дане опитування;
  • де вже запроваджено Індекс;
  • які питання, сфери охоплюватиме опитування;
  • як взяти участь у опитуванні;
  • які бізнес-партнери приєдналися до опитування;
  • якими будуть подальші кроки Луцької міської ради, після отримання результатів Індексу.

У заході братимуть участь представники департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, партнери з середовища бізнесу, молодіжні лідери, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

Захід відбудеться із дотриманням карантинних вимог.

За додатковими питаннями звертайтесь – 0509675629, Дацик Зарина, начальник відділу сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ