Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку запрацював легендарний "МакДональдс"

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
1/4
Легендарний "МакДональдс" вже сьогодні, 11 вересня, запрацював у Луцьку. Про це повідомили 11 Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

Це найбільший  одноповерховий заклад швидкого харчування з "МакДрайвом" в Україні. Він розташувався у ТРЦ "ПортСіті". Має понад 650 метрів квадратних площі, 238 посадкових місць, ще 95 – на літній терасі.

Луцький міський голова Ігор Поліщук, котрий разом із заступником Іриною Чебелюк, першим оглянув зал, кухню та підсобні приміщення закладу в ході імпровізованої екскурсії, розповів, що відкриття ресторану - це понад 100 робочих місць та суттєві інвестиції у бюджет Луцької територіальної громади. Крім того, посадовець власноруч зробив замовлення через подвійний термінал самообслуговування, скуштував каву та бургер.

"Хочу сказати, що свято відбулося! Тепер поціновувачам швидкої кухні не треба гаяти час і їхати у Львів чи Рівне, аби насолодитися знаменитою булочкою. Це можна зробити у нас в Луцьку. Хочу подякувати усім, хто доклав зусиль для організації проєкту. Бо "МакДональдс" це не лише їжа, це – податки, робочі місця, інноваційні соціальні програми. Тож вітаю з містян з відкриттям! А закладу бажаю сотні тисяч задоволених клієнтів", - резюмував в ході пресконференції Ігор Поліщук.

А директор з розвитку "МакДональдз Україна" Віталій Стефурак додав: луцький "МакДональдс" на сьогодні - найсучасніший, найтехнологічніший "МакДональдз" у світі. На повну він запрацює 11 вересня у другій половині дня й тішитиме своїх клієнтів смакотою цілодобово. "Переконаний, що цей заклад стане одним із найулюбленіших місць, де будуть проводити час жителі і гості славного міста Луцька", - зазначив ресторатор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ