Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Lviv Open Lab відкрили сучасну технолабораторію

Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
1/3
Простір популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab до свого дня народження, відкрив технолабораторію, де молодь зможе безкоштовно проектувати, створювати роботехніку, займатись моделюванням та вивчати космос.

Як повідомляють в ЛМР, Lviv Open Lab облаштував технолабораторію сучасним інженерним обладнанням, робототехнікою, паяльними станціями і 3D-принтерами останніх моделей.

"Вивчення інженерних та природничих дисциплін, на жаль, в часі війни страждає чи не найбільше, адже треба постійно відпрацьовувати практичні навички. Завдяки цій лабораторії тепер у Lviv Open Lab можна вивчати 3D-моделювання і проектувати свої обʼєкти, займатись робототехнікою, розробляти прототипи роботів, спробувати себе у віртуальній реальності (навіть маємо симулятор польотів на F-16). Тобто тепер у нашому просторі є ще більше можливостей практично відточувати свої знання. В майбутньому у технолабораторії будуть проходити курси для молоді і комплексні навчальні програми зі STEAM-освіти", – розповів Микола Лехновський, керівник технолабораторії.

Окрім навчання нова лабораторія має ще такі напрямки діяльності:

• профорієнтація

• розвиток стартап-культури та молодіжного підприємництва

• менторська та експертно-консультаційна підтримка

На облаштування лабораторії Lviv Open Lab залучив грантові кошти міжнародних партнерів, таких як UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, UNICEF і Посольство Фінляндії в Україні. Ця сума складає 2 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ