Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівщину сьогодні заїхало понад 100 тисяч тонн гуманітарної допомоги

Як розповів на сьогоднішньому брифінгу заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод це лише те, що залишилося у Львівській області, адже сотні тисяч тонн вже відправлено фурами по всій Україні.

На сьогодні існує сім гуманітарних штабів, які сформовані на базі районних державних адміністрацій.  Проте основний штаб знаходиться за адресою Коперника,17.

“Львівщина сьогодні стала гуманітарним складом та хабом для всієї України. Хто має намір допомогти нашим солдатам, що на передовій можна приносити продукти, непродовольчі товари, медикаменти, захист - усе це можна принести за адресою Коперника,17 ”, - зокрема зазначив Юрій Холод. 

Також сформовано складську логістику і, як відомо, вже є понад десять тисяч кв.м. Усі вони вже працюють та приймають гуманітарну допомогу. 

“Є логістичні склади, де сортуватимуть речі, що йдуть великими потоками з Києва, які присилають різні міністерства, їх будемо складати та відправляти по всій Україні. Крім того, на цих складах буде окремо склад, що відповідає за медичне обладнання, окремо продовольчу і не продовольчу групу і окремо системи захисту”, - зазначив Юрій Холод.

Список потрібних речей можна знайти на сайті ЛОДА та на їхній фейсбук сторінці. Хочемо наголосити на потрібності різного роду медикаментів, зокрема джгутів, бинтів, знеболювальних, а також системі захисту - касок, бронежилетів, рацій, тепловізорів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ