Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській філармонії проведуть концерт при свічках

У Львівській філармонії започаткували концерти при свічках. 14 лютого відбудеться перша подія із цього циклу – концерт «У вирі пристрасного танго».
Фото - ЛМР

Подія буде присвячена вічному та найпрекраснішому почуттю – коханню. Коханню, яке втілилось в одному з найпопулярніших жанрів у світі – танго, повідомляють в ЛМР. 

Ритм пристрасного танго стане провідним у події, та буде звучати у виконанні ансамблю «Високий замок»: від пристрасного «Лібертанго» Астора П’яццолли чи романтичного Petite fleur Сіднея Беше до «лінивого» танго Джона Cаллівана.

Також у цей вечір звучатимуть авторські ліричні пісні про кохання відомої української співачки Ірини Долі. Пристрасть музики передасть у пластиці тіла знана танцювальна пара у складі Віктора Сокрути і Соломії Кудин.

Цей концерт стане першою подією із циклу «тихих» проєктів – подій без яскравих світлових чи шумових ефектів, наповнених музикою, яка дозволить у наш складний час «перезавантажитись», знайти час для себе та хоч трішки переключитися. Такі події «при свічках» відбуватимуться у філармонії щомісяця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ