Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській філії «Газмережі» розповіли про результати 2024 року

В середньому, 70 разів за добу – стільки викликів мали бригади аварійно-диспетчерської служби Львівської філії «Газмережі» за перші шість місяців 2024 року.

За цей час фахівці диспетчерської служби опрацювали понад 13 тис. звернень. Найбільша кількість дзвінків надійшла від мешканців Львова. Основна причина – витоки газу на внутрішньобудинкових газових мережах. 

«Аби споживачі могли й надалі користуватися газом, бригади АДС цілодобово стоять на варті спокою та безпеки. Оперативне реагування та ліквідація аварійних ситуацій - одне з важливих завдань Львівської філії "Газмережі". На жаль, споживачі часто нехтують правилами безпеки та самовільно втручаються в роботу газових мереж. Це і призводить до витоків та інших проблем із газопостачанням», - зауважує в.о. директора філії Роман Калагурський.

Реагування на аварійні виклики споживачів Львівщини забезпечує 32 бригади Львівської філії «Газмережі», з яких 4 бригади – у місті Львів. Бригади 104 постійно  удосконалюють свої фахові навички: беруть участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування. Адже саме від рівня професійної майстерності залежить швидкість та якість роботи фахівців аварійно-диспетчерської служби Львівської філії «Газмережі» в екстрених ситуаціях. 

Всі автомобілі служби "104" укомплектовані радіозв'язком, проблисковими маячками, інструментами та іншими необхідними технічними засобами. Окрім того, усі автомобілі оснащені системою GPS-навігації, а це дає змогу диспетчеру оперативно, в режимі онлайн визначити місцеперебування автомобіля, направити його на виклик найкоротшим шляхом, або, при необхідності, направити на допомогу додаткову бригаду.

Нагадуємо, якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером "104 та дотримуватися наступних рекомендацій:

  • відчиніть вікно;
  • не вмикайте та не вимикайте світло та електричні прилади;  
  • не паліть та не користуйтесь вогнем; 
  • не користуйтесь стаціонарним телефоном;  
  • не використовуйте сірники; 
  • не користуйтесь електродзвінками квартир.

Львівська філія «Газмережі» дякує усім споживачам, що вчасно сплачують за розподіл газу. Саме за ці кошти забезпечується діяльність АДС й виконуються усі необхідні аварійно-відновлювальні роботи. Електронні рахунки за розподіл газу у липні вже можна знайти особистому кабінеті - https://my.grmu.com.ua/.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ