Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській громаді хочуть створити новий сквер

У центрі Брюховичів, біля ЦНАПу, хочуть створити нову зелену зону – сквер ім.В.Івасюка. Зараз триває робота над розробленням проєкту землеустрою та погодженням червоних ліній.

Про те, що у центрі Брюховичів, біля теперішнього ЦНАПу, має бути сквер, було вирішено ще за каденції Брюховицької селищної ради. Тоді ж на сесії було визначено й орієнтовну площу скверу – 0,8 га, повідомляють в ЛМР. 

«Також поряд з майбутнім сквером Брюховицька селищна рада затвердила 4 детальні плани території, які накладаються», - розповіли в управлінні земельних ресурсів ЛМР.

Тож нині управління архітектури та урбаністики вивчає, який з цих ДПТ був останнім. Це потрібно для подальшого нанесення та погодження червоних ліній - важливої складової проєкту землеустрою, який наразі розробляють.

Створення скверу як комфортної зони відпочинку всіляко підтримує і громада Брюховичів. Надання юридичного статусу та його благоустрій стали одним із важливих питань, які громада піднімала на діалоговому семінарі, який нещодавно відбувся у громаді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ