Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській лікарні оголосили конкурс на посаду завідувача гінекологічного відділення

Львівське територіальне медичне об'єднання 3 розпочало конкурс на зайняття посади завідувача гінекологічного відділення ВП "3-тя міська клінічна лікарня м. Львова".
Фото з відкритих джерел

Дата прийому документів кандидатів на посаду триватиме з 28 вересня до 5 жовтня, після чого відбудеться очний конкурс. Рішення конкурсної комісії оголосять 7 жовтня. 

Вимогою до претендента_ки є наявність вищої освіти ІІ рівня за ступенем магістра в галузі знань "Охорона здоров’я", проходження інтернатури за спеціальністю "Акушерство та гінекологія". Стаж роботи за фахом не менше 3 років.

Переможцем конкурсу стане конкурсант_ка, що набере найбільшу кількість балів згідно з таблицею оцінювання, затвердженого наказом гендиректора.

Адреса приймання документів: м. Львів, вул. Мечникова, 8. щоденно (крім суботи та неділі), 1 поверх, приймальна генерального директора.

У випадку надіслання заяви із документами поштою у графі отримувача зазначити: "Кому: Генеральному директору КНП "Львівське ТМО 3" голові конкурсної комісії Кобецькій Лесі Миколаївні. Номер телефону та адреса електронної пошти : (032) 275-91-31, [email protected] (тема : Конкурс на завідувача відділення)

До переліку документів, що подаються входить: письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади; копія паспорта громадянина України; резюме в довільній формі; автобіографія; копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь (за наявності), вчене звання (за наявності), кваліфікаційна категорія, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника структурного підрозділу підприємства охорони здоров’я, а також копія трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи; згода на обробку персональних даних. інформація щодо зворотного зв’язку (номер телефону, адреса електронної пошти).
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ