Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській мерії відберуть кандидатів до Дитячої дорадчої ради

У четвер, 30 листопада, о 15.00 у малій сесійній залі (230 каб.) відбудеться конкурсний відбір (співбесіда) претендентів до складу Дитячої дорадчої ради при Львівській міській раді, повідомила прес-служба ЛМР з посиланням на відділі «Служба у справах дітей».

Конкурсний відбір відбудеться за участі голів постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова, постійної комісії культури, молоді та спорту, постійної комісії гуманітарної політики Львівської міської ради та начальника відділу «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

За результатами співбесіди на офіційній сторінці Львівської міської ради буде оприлюднено інформацію про претендентів, які пройшли відбір.

Нагадаємо, з метою захисту прав та інтересів дітей, врахування їх думки та безпосереднього залучення дітей до прийняття рішень в органах місцевого самоврядування, ухвалою Львівської міської ради від 29.06.2017 року №2144 затверджено положення «Про Дитячу дорадчу раду при  Львівській міській раді». Відділом «Служба у справах дітей» Львівської міської ради, відповідно до Положення, проведено набір учасників до складу Ради, за результатами якого здійснено аналіз та узагальнення заяв і документів поданих претендентами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ