Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській міліції готові гарантувати безпеку журналістці Василині Думан

У львівській міліції категорично спростували, що мають інтерес до львівської журналістки, активістки Громадського сектору ЄвроМайдану Василини Думан. Натомість запевнили, у разі, якщо їй погрожують невідомі, готові гарантувати їй безпеку. Про це в коментарі Гал-інфо повідомили у прес-службі ГУ УМСВУ у Львівській області.

Зокрема, керівник прес-служби Світлана Добровольська заявила, що ніхто з львівських правоохоронців вночі не телефонував до Василини Думан.

Однак після того, як з’явилася інформація про те, що начебто журналістку вночі телефоном якийсь сержант викликав на допит, правоохоронці зв’язалися з Василиною Думан і попросили надати телефон того, хто до неї дзвонив. За наданим номером телефону відповів чоловік, який заявив, що нікуди не дзвонив і нічого не знає.

"Ми готові гарантувати безпеку Василині Думан, якщо та звернеться до нас за допомогою", - зазначила Світлана Добровольська.

Вона також наголосила, що 20 - 22 грудня жодних слідчих дій щодо Василини Думан не проводили і на допит її не викликали. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ