Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській міськраді має відбутися спільне засідання депутатів та протестантів

У цей час у Львівській міськраді мало б розпочатися спільне засідання депутатів та протестантів. Мета - обговорити вимоги активістів та виробити спільний план дій.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській міській раді сталася сутичка між активістами, зокрема, колишніми військовими, та силовиками, які заблокували вхід до Ратуші. У той час  тривало сесійне засідання Львівської міської ради. Протестанти, які організували кілька пікетів під Ратушею, намагались пройти у сесійну залу. Після сутички сесію закрили.

Серед пікетувальників є кілька груп. Одна з них вимагає звільнити нового директора ЛКП "Лев" Оксану Кошак, інша - навести лад на Привокзальному ринку, третя - колишні учасники АТО, четверта жадає відповідей від влади щодо ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі. 

Також додамо, що загалом у місті вельми напружена атмосфера, до чого спричинилася пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі, під час гасіння якої загинуло три пожежники. Тіло четвертої жертви - працівника ЛКП "Збиранка", не знайшли досі. Сільська рада Великих Грибович ухвалила рішення заборони довіз сміття зі Львова. На міського голову Андрія Садового покладають левову частку відповідальності за те, що сталося.              

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ