Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській обласній лікарні відновного лікування побили депутата облради

Депутата Львівської обласної ради Олексія Кайду побили, коли він спробував зайти в приміщення Львівської обласної лікарні відновного лікування в Брюховичах під час сьогоднішньої акції проникнення невідомими до цієї лікарні.
„Я викликав міліцію, яка була надворі, а про що вона говорила з нападниками після побиття - невідомо. Після інциденту я написав заяву до правоохоронних органів щодо завдання тілесних ушкоджень і збираюся їхати знімати побої”, – сказав Олексій Кайда.
Як зазначив депутат Львівської обласної ради, судовиконавці, міліція та власники приміщення лікарні не знали про рішення сесії Львівської обласної ради звернутися до Господарського суду, до виконавчої служби та до міліції з проханням про відтермінування строком на два місяці виконання наказу, виданого господарським судом Львівської області щодо повернення Комунальною Львівською обласною лікарнею відновного лікування орендованих будівель і основних засобів, розташованих у смт. Брюховичі по вул. Лікарській, 8, товариству з обмеженою відповідальністю „Зелений Бір”.
Нагадаємо, що сьогодні  зранку, 9 січня,  за  сприяння  головного лікаря Львівської обласної лікарні  відновного  лікування  в  Брюховичах Ярослава Шевчука, представниками власника приміщення та судовиконавцями було зайняте приміщення  лікарні. Акція  відбувалося  за  відсутності  персоналу лікарні, оскільки на період  святкових днів пацієнтів було виписано, а колектив відправлено на канікули.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ