Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській області проведуть інвентаризацію об’єктів незавершеного будівництва

Сьогодні, 29 липня, у Львівській ОДА відбулось засідання робочої групи по об’єктах незавершеного будівництва. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Як зазначили в межах засідання, за інформацією органів місцевого самоврядування, сьогодні на Львівщині є 372 таких об’єкти на суму 3,6 млрд грн. Найбільше їх у Львівському районі, найменше у Червоноградському.

"Ми багато говоримо про об’єкти незавершеного будівництва, проте насправді не маємо повної картини. Щобільше, останні переліки об’єктів, які ми отримали показують, що самі ОМС до кінця не розуміють, що є на їхніх територіях та що з цим робити. Ми хочемо мати справді об’єктивну картину по області, перш за все об’єктів соціальної інфраструктури. Важливо, щоб при плануванні видатків, як з державного, так обласного бюджетів, ми розуміли які є пріоритети по об’єктах і чи вони збігаються з баченням органів місцевого самоврядування", - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Відтак, за підсумками робочої групи, перелік об’єктів незавершеного будівництва, поданий ОМС, мають опрацювати керівники структурних підрозділів ОДА, РДА та внести свої пропозиції й зауваження до департаменту економічної політики Львівської ОДА. Опісля об’єкти, по яких будуть питання, обстежать спільно з керівниками територій. А вже остаточний варіант винесуть на розгляд робочої групи. Його ж враховуватимуть при плануванні капітальних видатків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ