Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області триває робота із виявлення нелегальних АЗС

Сьогодні, 12 жовтня, у Прокуратурі Львівської області, відбулась Міжвідомча нарада з питань стану протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій (АЗС) та автогазозаправних пунктів (АГЗП). Про це інформують у прес-службі ОДА.

Відтак, як йшлося під час наради, в період з 14 серпня по 14 вересня у Львові та області обстежили 110 АЗС та АГЗП. За результатами обстежень виявили низку грубих порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, які несуть загрозу і небезпеку для життя, здоров’я та майна мешканців Львівської області. Близько десятка нелегальних АЗС припинили свою діяльність.

Окрім цього, територіальні підрозділи Національної поліції в поточному році провели досудове розслідування у 2-х кримінальних провадженнях за фактами функціонування АЗС з порушенням норм законодавства. Окрім цього підрозділи ГУ ДФС у Львівській області провели досудове розслідування у 3-х кримінальних провадженнях за фактами незаконної торгівлі нафтопродуктами і паливом, та склали 28 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень.

За результатами засідання прийняли рішення посилити протидію нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в області, а також створити спільну міжвідомчу робочу групу за участі представників правоохоронних та контролюючих органів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ