Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області триває утилізація жарівок, переданих Укрпоштою

Відділення Укрпошти передало ТзОВ«Іскра-Транс-Логістик» на утилізацію 665 тис. ламп розжарювання, передає департамент екології та природних ресурсів ЛОВА.

Фото: ЛОВА

Про те, як виглядає технологічний процес утилізації ламп розжарювання на підприємстві розповів технічний директор Роман Прийма.

«Лампа розжарювання подається на лінію розділення колби, на якій розділяє лампу на склобій та цоколь з основними елементами. Далі цоколь з основними елементами лампи подається на дробарку для подрібнення та розділення на скло та металокомпоненти. Відсепарований цоколь з дробарки подається на гідравлічний прес та спресовується в кубики, після чого переплавляється. Чистий склобій підлягає подальшій переплавці в скловарних печах», — зазначив він.

Фото: ЛОВА

На сьогодні відділення Укрпошти передало ТзОВ«Іскра-Транс-Логістик» на утилізацію 665 тис. ламп розжарювання, а мешканці області обміняли вже понад 1,6 млн штук.

Нагадаємо, що департамент екології та природних ресурсів Львівської ОВА за результатами закупівлі уклав договір з ТзОВ«Іскра-Транс-Логістик» на перевезення та утилізацію 2 млн ламп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ