Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області застосовують графік погодинних відключень електроенергії

Максим Козицький, очільник Львівської ОВА, поділився головними новинами за останню добу, 10 січня, у Львівській області.
Фото - ЛОДА

— Загроз ракетних ударів в області не було.

 Станом на цю мить у Львівській області електроенергію подають відповідно до графіка погодинних відключень. Напередодні, 10 січня, в області були вимушені застосувати аварійні відключення через перевищення лімітів споживання, які довів диспетчерський центр НЕК «Укренерго». Прошу усіх використовувати електропристрої раціонально, щоб енергорозподільчій компанії не довелось застосовувати аварійні відключення.

— Пункти пропуску у нашій області на виїзд за кордон за добу перетнули 22 тисячі 26 осіб. На в'їзд оформили 15 тисяч 832 людини, з них українців – 14 тисяч 758.

— Поліція області опрацювала 1170 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

— Три пожежні автоцистерни, генератори, пожежні шоломи та спорядження передали рятувальникам Львівщини колеги з Німеччини.

— Виробники ягід та овочів зі Львівської області можуть подати заявки на отримання грантових коштів в межах проєкту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН «Комплексне, конкурентоспроможне та економічно раціональне створення ланцюжків доданої вартості у сільському, рибному та лісовому господарствах». Деталі – тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ