Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській облраді пропонують розподілити 5,5 млн грн депутатських допомог

У Львівській обласній раді пропонують розподілити 5,5 млн грн депутатських допомог на потреби медицини, матеріальну допомогу добровольцям та малозабезпеченим громадянам. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Таке рішення прийняли на останньому засіданні постійної комісії  з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту. Про це повідомив голова комісії Михайло Гичка.

Як відомо, на крайній сесії Львівської облради депутати проголосували за зміни до бюджету. Зокрема, з обласної казни було скеровано 5,5 млн. грн депутатам для соціальної допомоги. Ця пропозиція була внесена з голосу, без погодження бюджетної комісії.

«Комісія прийняла рішення перерозподілити кошти, виділені на матеріальну допомогу малозабезпеченим сім'ям. З них для закупівлі необхідних препаратів обласним медичним закладам передбачили 3 млн. грн. Ще 1,5 мільйони  гривень скерували для допомоги добровольцям, які брали участь в АТО, а 1 мільйон піде на потреби малозабезпеченим родинам», – повідомив Михайло Гичка. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ