Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській облраді «Самопомочі» влаштували сцену ревності

Сьогодні, 22 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Гудима озвучив спільну заяву голів фракцій Львівської облради щодо нетактовни дій фракції «Самопоміч». Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

За словами Юрія Гудими, депутати хоч і належать до різних політичних партій, але "коли йдеться про інтереси громади, то всі об'єднуються". "Саме тому наш подив викликає поведінка представників фракції « Самопоміч», які маніпулюють обставинами та, використовуючи медійний ресурс, що захищає інтереси партії, формують хибну громадську думку про начебто свою виняткову причетність до рішень Львівськоі обласної ради, які викликають позитивний резонанс у суспільстві", - сказав Юрій Гудима.

За його словами, зокрема йдеться про Програму конкурсу мікропроектів, яка була успішно запроваджена спільними зусиллями депутатського корпусу.

Він продемонстрував друковану брошуру, яку днями роздавали у районах Львівської області із логотипом «Самопомочі». Брошуру містить інформацію про Програму мікропроектів. «З неї складається помилкове враження, що одноосібне авторство вищезазначеної програми є за представниками «Самопомочі». Вважаємо такі дії некоректними та неприпустимими . Таке одноосібне перетягування позитивних досягнень Львівської облради свідчить про продовження використання тактики , яка і раніше використовувалася партією, що полягає у нахабному присвоєння позитивів, в той час коли на тих ділянках роботи, за які несуть безпосередню відповідальність представники партії «Самопоміч», маємо численні прорахунки та недопрацювання. Ми переконані, що така некоректна поведінка буде відповідно оцінена громадою Львівської області», – сказав Юрій Гудима.

Спільну заяву підписали голови фракцій БПП, «Батьківщини», УКРОПу, «Народного контролю», НРУ, «Громадянської позиції». Не підписала фракція «Свобода» і, звісно «Самопоміч». Він наголосив, що на буклетах є фото депутата від "Самопомочі" Івана Собка і першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин. Своєю чергою Дворянин сказала, що у такий спосіб громаді розповіли,як писати мікропроекти і закликала інших депутатів долучатися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ