Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА запевнили, що місто цілком очищене від сміття

Станом на сьогодні, 14 липня, у Львові немає перенакопичених сміттєвих майданчиків. У цьому запевнив керівник департаменту житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарій Романчук під час брифінгу, інформує кореспондент Гал-інфо.

За його словами, від того часу, коли область взяла на себе обов'язок вивозити сміття, із міста було вивезено 12 тонн ТПВ.

Також Назарій Романчук повідомив, що ТПВ вивозять на малі полігони області, а також у області Західної та Центральної України. Водночас конкретно міста він не назвав.

"Щодо переванатажувальної станції "Північна", то там є перенакопичення сміття, але ми вже дали доручення перевізникам якнайшвидше вивезти звідти сміття. 

На перевантажувальній станції, що на вул. Богданівській, до того часу, коли обов'язок вивозити сміття взяла Львівська ОДА, було понад 2,5 тонни сміття.Зараз це сміття є вивезене", - зазначив Назарій Романчук.

"Останнє сміття сьогодні вивозили із вул. Коновальця", - додав керівник департаменту.

Однак, під час брифінгу прозвучали адреси, де понад місяць не вивозили сміття. Зокрема, це вул. Пасічна, 62в, Сокільницька.  Назарій Романчук відповів, що в Львівській ОДА перевірять цю інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ