Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОВА обговорили створення віртуальних туристичних турів

Сьогодні, 16 червня, з ініціативи управління туризму та курортів Львівської ОВА, а також організації Virtual Ukraine відбулась робоча нарада щодо створення віртуальних туристичних турів.
Фото Гал-інфо

Серед учасників наради були зокрема представники територіальних громад, відповідальні за туризм, керівники адміністрацій національних природних парків, регіональних ландшафтних парків, рекреаційних об’єктів, музейних установ, туристичного бізнесу.

Тарас Лозинський, керівник управління туризму та курортів Львівської подякував усім, хто приєднався за активність та у вітальному слові зазначив наскільки важливо бути присутнім у цифровому просторі.

«Наша ціль - оцифрувати якомога більше туристичних об’єктів, для того, щоб мати комплексну мапу з віртуальними турами Львівщиною. Перш за все це промоція, можливість ознайомити потенційного туриста чи туроператора з туристичними ресурсами області, щоб дистанційно спланувати тур», - поділився Тарас Лозинський.

Очільник управління також додав, що віртуальні екскурсії можуть використовуватись як VR-терапія для людей з інвалідністю, обмежених у пересуванні.

Дмитро Малишев, засновник Virtual Ukraine, запрезентував продукти, створені організацією. Зокрема у їхньому портфоліо – повний віртуальний тур найбільшим в світі літаком АН-225 МРІЯ, відзнятий у 2016 році. Virtual Ukraine вже створив віртуальні тури для більш ніж десятка областей України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ