Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОВА вручили подяки та грамоти волонтерам і військовим

21 березня у Львівській ОВА відбулось нагородження волонтерів та військовослужбовців за їхню мужність і самовідданість. Про це повідомила Львівська ОВА,
Фото: Львівська ОВА

Керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень оголосив Подяку голови обласної державної адміністрації старшому солдату та командирові взводу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Михайлу Варваричу, а також старшому лейтенанту, снайперові цієї ж бригади Андрію Бойчуку. Військові отримали подяки за зразкове виконання бойових завдань, особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Тарас Грень також вручив годинник «Від голови обласної державної адміністрації» молодшому сержанту – командиру 3-го розвідувального відділення військової частини А0284 Богдану Максимову.

Крім того, за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, активну громадянську позицію, щоденну працю задля Перемоги Почесними грамотами обласної державної адміністрації нагородили волонтерок Марту Хім’як та Ірину Семко.

«Хочу висловити щиру вдячність за вашу надзвичайну мужність, самовідданість та зразкове виконання обов’язку, що є прикладом справжнього патріотизму та відданості нашій державі. Ці подяки – заслужена винагорода за ваші здібності та незмінну відданість виконанню обов’язків. І це найменше що ми можемо для Вас зробити. Дякуємо вам за все, що ви робите для нашої країни!», – подякував Тарас Грень. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ