Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

У Львівській податковій не знають, що робити з заявою Максима Козицького

Нагадаємо, нещодавно, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький звинуватив ДПС у Львівській області у непрозорій діяльності.

Вчора, керівництво податківців Львівщини зустрілося з членами громадської ради і спробувало пояснити ситуацію.

Зазначимо, що перше питання, яке розглядали й голосували на зустрічі податківців з членами громадської ради - чи потрібно їм дотримуватись Законів України "Про інформацію", "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні", "Про інформаційні агентства", "Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації" та  допускати на засідання журналістів. Нагадаємо, що в Кримінальному кодексі України існує стаття 171. Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. І голосування таких питань вже є приводом до звернень до правоохоронців.

Головним питанням на яке намагались дати відповідь Львівські податківці, була реакція на критику від Львівської обласної військової адміністрації про непрозорі механізми діяльності при відшкодуванні ПДВ. Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Начальник військової адміністрації Максим Козицький звинуватив Головне управління ДПС у Львівській області в "схематозі".

Як повідомив в.о.начальника Головного управління ДПС у Львівській області Щербак Андрій, йому дуже неприємно, коли паплюжать його ім'я. Стоїть питання розібратись в чому справа. 

"Якщо правоохоронці знайдуть, якісь факти, які свідчать, що ми щось робимо не так. Ми готові надати в межах законодавства будь-яку інформацію. Я чув, що Податкова звернулась щодо перевірки цієї інформації, але це ще не офіційно. Будемо дивитись", - повідомив Щербак Андрій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ