Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській школі відбувся показовий День Цивільного Захисту

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
У Середній загальноосвітній школі № 92 Львівської міської ради 14 березня відбувся показовий День Цивільного Захисту. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.

Ця подія стала важливим кроком у підвищенні обізнаності учнів з питань безпеки та вміннями діяти у надзвичайних ситуаціях.

На учасників заходу чекала ціла низка цікавих та корисних активностей. Починаючи з поглиблених знань про сучасні засоби індивідуального захисту, учні отримали можливість ближче познайомитися з важливими аспектами безпеки в разі небезпеки. Майстерність у використанні приладів радіаційного та хімічного контролю стала одним із ключових елементів навчання, а навички домедичної допомоги відкрили нові можливості для учнів у наданні першої допомоги в разі потреби.

Особливу увагу приділили складанню тривожного ранця, що є важливим елементом підготовки до можливих надзвичайних ситуацій.

Але найважливішою частиною цього дня стало навчання та показ реальних ситуацій евакуації та дій у надзвичайних обставинах. Учні разом із пожежно-рятувальним підрозділом, швидкою допомогою та кінологічною службою відпрацьовували план дій у разі пожежі чи іншої небезпеки.

Такі навчання дозволяють учням не лише теоретично ознайомитися з правилами безпеки, але й отримати практичні навички, які можуть врятувати життя в надзвичайних ситуаціях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ