Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському госпіталі посилили енергетичну безпеку

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону розпочав експлуатацію енергетичної установки DAREX ENERGY (320 кВт) 2018 року випуску. Про це повідомили в медіа-центрі МОУ Львів.
У львівському госпіталі посилили енергетичну безпеку.

Вона замінила попередника, що близько півстоліття забезпечував резервне живлення медичного закладу.

Пуско-налагоджувальні роботи виконали спеціалісти компанії  «ДАРЕКС-ЕНЕРГО», яка більше двох десятків років успішно діє на ринку енергозбережувальних послуг та зарекомендувала себе надійним партнером й постачальником.

Як розповів генеральний директор компанії Дмитро Алтухов проект був відповідальний, адже у разі вимкнення центрального електропостачання на резервне живлення оперативно мають підключитися декілька важливих ділянок Центру.

– Це реанімаційні відділення, операційне відділення, відділення лабораторної та функціональної діагностики, а також відділення хірургічного профілю в яких відновлюються військовослужбовці після оперативних втручань.

За словами спеціалістів Військово-медичного клінічного центру Західного регіону нова дизельна електростанція працює в автоматичному режимі, а час переходу на резервне живлення складає 1 хвилину 20 сек. В генераторі передбачено автоматичний підігрів двигуна, підзаряджання акумуляторних батарей. Через вбудований GSM модем дизель-генератор автоматично надсилає смс-повідомлення про свій стан на визначені номери.

Варто зазначити, що сучасне енергетичне устаткування суттєво посилить енергетичну безпеку провідного в регіоні військового медичного закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ