Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському ліцеї Героїв Крут склали присягу 224 ліцеїсти

​"У такий історичний для Батьківщини час вибрати військову спеціальність від 13 років - надзвичайно відважно та відповідально", - зокрема зазначив заступник голови Львівської облради Юрій Холод.

"А більшість випускників Ліцею Героїв Крут і надалі вступають та завершують військові виші Міністерства оборони України, Державної прикордонної служби України, Міністерства Внутрішніх Справ, Служби безпеки України та інших силових структур. Згодом вони очолюють військові підрозділи та самовіддано й гідно захищають Україну.

Про це свідчать високі нагороди. За час війни 5 осіб із числа колишніх ліцеїстів відзначені найвищою державною нагородою – званням Героя України з врученням ордена «Золота Зірка», двоє стали повними кавалерами ордена Богдана Хмельницького, один – повним кавалером ордена «За мужність», понад 250 удостоєні державних нагород різного рівня.

Львівський ліцей Героїв Крут є обласним комунальним закладом Львівська обласна рада. Щороку ми намагаємося вкладати сюди кошти, щоб розвивати та максимально осучаснювати цей особливий навчальний заклад.

Сьогодні також святкуємо День вчителя, тому дякую також викладачам та офіцерам ліцею, які щороку навчають близько 450 юнаків та юначок. 

Окрема вдячність литовським та польським партнерам ліцею, які сьогодні святкували разом із нами. 

Ніхто з нас ніде у світі не народжений для війни, але кожен народжений для свободи, гідності, для любові і щастя. І саме за своїх найрідніших, за тих, кого любимо, ми боремося і здобудемо перемогу.

І дай, Боже, перемогти швидше, ніж ці діти завершать наш ліцей", - додав Холод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ