Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У львівському Охматдиті відкрили оновлений кабінет реабілітації

Завдяки допомозі благодійників у комунальному закладі ЛОР Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит облаштували сучасний кабінет реабілітації.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Приміщення відповідає європейським медичним стандартам. Вартість встановленого обладнання становить приблизно 20 тисяч євро. Нові сучасні вертикалізатори, реабілітаційний та масажний столи,  бруси з перешкодами, реабілітаційну дошку та багато інших знарядь подарували представники благодійних фондів Renate Merkle Stiftung та H.O.P.E. – we help children e.V. Ремонт кабінету також виконали за кошти благодійників з Німеччини.

"Реабілітаційна кімната відкрита для усіх діток, які знаходяться у нас на лікуванні, – пояснює в.о. директора лікарні Дмитро Квіт. – Адже без реабілітації більшість пацієнтів лікарні, на жаль, мають великий ризик інвалідизації. Особливо це стосується діток, які знаходяться на лікуванні після важких травм, кульових чи осколкових поранень, важких реконструктивних операцій, а також дітей, які мали проблеми у період новонародженості тощо. Рання  реабілітація захворювань в таких кабінетах дасть позитивний ефект і кращі результати лікування".

Фінансування реабілітаційних послуг відбуватиметься за умовами пакетів Національної служби здоров’я України. Адміністрація Охматдиту уже подала заявки на два такі пакети. В облаштованих кабінетах працюватимуть лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, ерготерапевт, лікар-ортопед травматолог дитячий, лікар-педіатр, фізичний терапевт, психолог, медичні сестри з масажу, логопед.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ