Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському Палаці культури ім. Г. Хоткевича ліквідують передаварійний стан

Цього року у Львові заплановано провести реконструкцію Палацу культури ім. Г. Хоткевича. Кошторисна вартість робіт становить 1055,5 тис. грн. У цьому році на ліквідацію передаварійного стану споруди і проведенню часткової реконструкції палацу виділено всю суму. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління капітального будівництва ЛМР Богдан Коваль.
Окрім того, за його словами, цього року реставраційно-ремонтні роботи продовжаться у середній школі №8 на вул. Підвальній, 8. Тут виконано роботи з заміни вікон; передбачається продовження реставраційно-ремонтних робіт фасадів. Кошторисна вартість – 1704,864 тис. грн. У 2008 році за рахунок бюджету розвитку передбачено 965,7 тис. грн.
Також у 2008 році будуть продовжені роботи з реконструкції дошкільного навчального закладу №184 на вул. Величковського,12. Заплановано ремонт іншої частини приміщень - внутрібудівельні опоряджувальні роботи, оздоблення фасаду, заміна вікон і дверей та зовнішні роботи з благоустрою прилеглої території. Кошторисна вартість – 6532,617 тис. грн. За попередній період введено в експлуатацію половину приміщень дошкільного навчального закладу. У 2008 році за рахунок бюджету розвитку виділено 2671,5 тис. грн., у тому числі заборгованість за 2007 рік - 5,4 тис. грн.
Будуть продовжені роботи з реконструкції дитячого стаціонарного відділення ЛК ММО "Фтизіопульмонологія" на вул. Замарстинівській, 274. Тут проведена заміна внутрішньої системи опалення, водопостачання, каналізації, електропостачання та перепланування приміщень, заміна внутрішніх столярних виробів та зовнішніх вікон, влаштування гіпсокартонових підвісних стель. У 2008 році буде виконуватися підсилення стін та фундаментів, заміна вікон, заміна внутрішніх та зовнішніх дверей, реконструкція внутрішніх систем водопостачання, водовідведення, електропостачання, внутрішні оздоблювальні роботи та благоустрій території. У бюджеті розвитку на цей рік передбачено1693,3 тис. грн., у тому числі заборгованість за 2007 рік – 1,4 тис. грн. Кошторисна вартість – 2669 тис. грн.
По 300 тис. грн за рахунок цільового фонду соціальної інфраструктури витратять цього року на реконструкцію двох басейнів у школах №97 на вул. Миколайчука, 18 та №80 на вул. Героїв Крут, 27.
Загалом, у 2008 році управління капітального будівництва є розпорядником 184 млн. грн.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ