Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львівському перинатальному центрі виходили хлопчика, який народився з вагою 870 г

У КНП ЛОР «Львівський обласний перинатальний центр» виписали додому хлопчика, якого виходжували 98 днів. Дитинка народилася з вагою 870 грамів, адже пологи в мами розпочалися вкрай передчасно — на 27 тижні вагітності. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: Перинатальний центр у Львові

Після народження такі дітки потребують інтенсивної терапії та респіраторної підтримки. Тож дитину одразу госпіталізували в умовах транспортного кювеза з дотриманням теплового ланцюжка до відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. Увесь час стан «поспішайок» ретельно контролює та проводить регулярні огляди професійна команда відділення медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей перинатального центру.

«Зараз мама хлопчика регулярно приводить його на огляди й планові щеплення, виконує усі рекомендації лікарів. Це дуже важливо, адже для «ранньої пташки» кожен крок вперед — це результат спільних зусиль медиків та родини.

Під час чергового візиту лікарі, які допомогли хлопчику з'явитися на світ, а потім його виходжували, прийшли, щоб побачити, як виріс і зміцнів їхній маленький пацієнт та порадіти за його успіхи», - зазначили медики центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ