Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському училищі створили мобільний санітарний комплекс для військових

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
На базі одного з львівських училищ створили мобільний санітарний комплекс, призначений для гігієнічних потреб військовослужбовців. Зараз він вже у зоні бойових дій, тож захисники мають змогу прати одяг і приймати душ в комфортних умовах. Про це повідомляє ЛМР.

Мобільний санітарний комплекс складається з двох частин. В першій є пральна та сушильна машинки, бойлер на 80 літрів та бак на 250 літрів, а також місце для зберігання одягу. В другій частині є дві душові системи. Його розмір – 1.8 м на 2 м.

Створили комплекс майстри Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва. Кошти на нього (а це близько 135 тис. грн) зібрали благодійники за допомогою каналу «Перша приватна мемарня» та РГХЦ «ЛЮБОВ І СПАСІННЯ».

Зазначимо, що в училищі готові створювати ще такі комплекси. Загалом розмір та наповнення (відповідно і вартість) можуть бути різні, залежно від потреб замовника. За деталями – звертайтесь за цим номером телефону: 0966403077 (Богдан Іванусь, начальник відділу профтехосвіти Львівської міської ради).

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення всі 17 закладів, які фінансуються з міського бюджету, дуже активно допомагають Збройним силам України. Мова і про створення  унікальних розробок (електричний трицикл, багі, повнопривідний «ГУРКІТ»), і про ремонт різної техніки.
Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/education/303394-u-lvivskomu-uchylyshchi-stvoryly-mobilnyi-sanitarnyi-kompleks-dlia-viiskovykh

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ