Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті обговорювали антикризове управління

25 жовтня у Львівському державному університеті внутрішніх справ на факультеті №8 (управління та економічної безпеки) відбувся науковий семінар «Антикризове управління: фінансовий і системний аспекти». Про це інформують у прес-службі Львівського Державного університету внутрішніх справ.

Серед учасників заходу були науковці Львівського національного університету імені Івана Франка, Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові, Львівської національної академії мистецтв.

Проректор ЛьвДУВС Ольга Балинська та в.о. завідувача кафедри фінансів та обліку факультету №8 Галина Миськів, які вітали гостей у стінах вишу, наголосили на актуальності теми заходу і закликали до активної дискусії.

Задав темп семінару професор кафедри менеджменту факультету №8 ЛьвДУВС Ярослав Піцур виступив на тему «Теоретико-методологічний аналіз системи антикризового управління». Представники ЛНУ ім. Івана Франка Ольга Гринькевич та Софія Шевченко презентували доповідь на тему «Діагностика фінансового стану університету в системі антикризового управління». Про облік та використання національного багатства в системі економічної безпеки говорили сьогодні головний науковий співробітник Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові Марія Флейчук і доцент кафедри менеджменту мистецтва Львівської національної академії мистецтв Олеся Дацко. Пояснила специфіку виявлення злочинів у фінансовій сфері та механізми протидії цьому аспірант кафедри соціальних дисциплін факультету №3 ЛьвДУВС Мар’яна Охримович. А професор кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту ЛНУ ім. Івана Франка Олег Підхомний розповів, як еволюціонує організована злочинність в контексті методів протидії.

За результатами обговорення учасники семінару висловили низку практичних рекомендацій, які будуть адресовані органам місцевої влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ