Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті впровадять електронний документообіг

В університеті імені Івана Франка стартує нова цифрова трансформація, покликана спростити та автоматизувати всі процеси, пов’язані з управлінням Університетом. Ідеться про впровадження системи електронного документообігу.

Наразі налаштована система e-doc.lnu.edu.ua уже готова для використання усіма учасниками процесу створення, візування та підписування документів Університету, повідомляють в пресслужбі

15 травня 2023 року  на платформі MS Teams вже стартувало профільне навчання для працівників Університету, задіяних у роботі з електронним документообігом. Першими навчання вже пройшли Ректор Університету Володимир Мельник та проректори.

Ректор Університету професор Володимир Мельник зазначає, що впровадження системи електронного документообігу є вимогою часу і сприятиме ефективнішій та продуктивній роботі Університету.

Проректор з науково-педагогічної роботи та інформатизації Віталій Кухарський зазначає, що електронний документообіг потребує максимального порядку у діловодстві Університету, а за підготовкою середовища для реалізації усіх функцій цієї інформаційної системи стоїть величезна праця робочої групи з впровадження системи. Адже у систему заведено сотні документів, для кожного з яких прописано тисячі варіантів маршрутів візування і підписування. До кожного документу розроблено шаблони, інструкції користувачів з завантаження необхідних додаткових документів.

Фото - пресцентр ЛНУ ім. Івана Франка

В пресслужбі зазначають, електронний документообіг – це одна з найновіших тенденцій у сфері цифровізації, яка має чимало переваг. У перспективі впровадження цієї системи не лише значно скоротить час на підготовку та обробку документів, а й відкриє шлях для оптимізації швидкості прийняття управлінських рішень та збільшення їхньої ефективності.

Окрім того,  система дозволить підвищити прозорість процесів розробки та обробки документів з можливістю контролю їхнього виконання на будь-якому етапі, а також створити можливість інтеграції з іншими рішеннями, що формують єдине інформаційне середовище Університету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ