Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівських школах відбудеться Година Коду з 4 по 8 грудня

Цьогоріч з 4 по 8 грудня у школах Львова відбудеться Година Коду. Впродовж тижня ментори проведуть уроки інформатики для школярів, де розкажуть про переваги інформаційних технологій та популяризуватимуть програмування.
Фото - ЛМР

Як повідомили в ЛМР,  у Львові таку акцію проведуть уже 8 рік поспіль. Менторів, які хочуть долучитися до акції та провести Годину Коду для учнів, запрошують реєструватись.

Загальноміська акція «Година Коду» відбудеться з долученням усіх шкіл Львова. Тема цьогорічної акції –  творчість із ШІ (штучним інтелектом) і як він працює.

4 грудня заплановано онлайн відкриття Години Коду. А впродовж тижня 4-8 грудня, ментори проведуть уроки інформатики у школах міста.

Наставниками можуть бути: бізнес-аналітики, програмісти, тестувальники, проєктні менеджери, HR тощо, які хочуть розповісти школярам про свою професію та переваги інформаційних технологій.

Щоб стати tutor Години Коду 2023, необхідно:

• зареєструватись за посиланням: https://forms.office.com/e/iLJ87BVas0

• обрати школу;

• провести один або декілька уроків.

Управління інформаційних технологій Львівської міської ради заохочує долучитися до заходу.

Година Коду — це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою. Щороку мільйони людей долучаються до всесвітньої акції «Година Коду», яка традиційно відбувається на початку грудня в тиждень інформатики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ