Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У львів’ян питають думку про Стрийський парк: як проголосувати?

1 жовтня у Львівські міській раді відбулась прес-конференція з нагоди початку публічної консультації. Відсьогодні львів’яни мають змогу обрати, які першочергові зміни у Стрийському парку слід зробити, передає Гал-інфо.

Координатор Інституту «Республіка» Анастасія Безпалова, переконана у тому, що публічна консультація – це інструмент, за допомогою якого влада отримує від громадян інформацію щодо того, яким вони бачать вирішення конкретного суспільно важливого питання.

У Львові публічна консультація полягатиме у висловленні думки громадян, щодо порядку першочергових удосконалень у Стрийського парку

«Стрийський парк – це важливе місце для мешканців міста, адже це чудова природна ділянка з озером, де можна з користю для здоров’я проводити своє дозвілля. Проте ми бачимо потребу в тому, щоб запровадити певні зміни на краще», – розповіла Анастасія Беспалова.

Комунікаційний координатор Інституту «Республіка» Марія Цінцадзе пояснила, що публічні консультації триватимуть від  11:00 год 1 жовтня до 12:00 год 25 жовтня включно. А проект-переможця постараються визначити у той же день.  Також Марія Цінцадзе розповіла про можливі варіанти голосування:

«Питання звучить так: що насамперед потрібно вдосконалити у Стрийському парку? Всього є п’ять варіантів відповідей. Перший – встановити майданчик для вигулу собак. Другий – облаштувати огородження парку по периметру, тобто встановити відеоспостереження та організувати охорону. Третій – покращити освітлення, тобто відремонтувати старі та встановити нові ліхтарі. Четвертий варіант – відновити водні об’єкти, а саме розчистити їх та облаштувати берегову лінію. П’ятий – це відновити громадські вбиральні.

Громадяни можуть обрати варіант, який здається їм найбільш доречним, надіславши SMS «9876 (пробіл) номер відповіді» на номер 093-177-00-35 (вартість згідно з тарифом оператора). Або за посиланням», – зазначила Марія Цінцадзе.

Додамо, що за словами менеджер проектів КУ «Інститут міста» Ореста Олеськіва, проект-переможець реалізують наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ