Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові 200 дітей безкоштовно відвідали ковзанку

Вже майже місяць у місті триває благодійна кампанія, в рамках якої діти-сироти, малозабезпечені, діти з багатодітних сімей, а також ті, чиї сім’ї опинилися у кризових ситуаціях, безкоштовно відвідують відкриту ковзанку на площі Ринок. Так, 13 січня учасники акції також отримали безкоштовні квитки у Будинок льодових скульптур. Про це повідомили у Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, повідомила прес-служба ЛМР.

Ініціатором зимових благодійних акцій для дітей виступили організатори Різдвяного Ярмарку у Львові. Благодійну кампанію проводять спільно з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Починаючи з 16 грудня, щодня по 10 дітей безкоштовно катаються на відкритій ковзанці на площі Ринок. 13 січня стартувала трьохтижнева акція, у рамках якої діти також безкоштовно відвідуватимуть Будинок льодових скульптур на проспекті Свободи.

«Зимове дозвілля на повітрі є важливим засобом підтримки дітей із сімей у складних життєвих обставинах, адже сприяє зміцненню загального стану здоров’я малечі й залученню їх до спільних розваг. Ми щиро дякуємо небайдужим організаціям, які за покликом серця подарували потребуючим дітям різдвяне диво», – зазначає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Благодійна кампанія для дітей у рамках п’ятого Різдвяного Ярмарку триватиме до кінця січня. 

«Зимові свята – Миколая, Різдво Христове – це той час, коли ми чекаємо дива. Дуже важливо ділитися добром із тими, хто цього потребує. Цього року ми започаткували благодійну кампанію у рамках Різдвяного Ярмарку. Особливою акцією стало вручення подарунків для 30 маленьких львів’ян на свято Миколая. Дітлахи отримали книжки «Різдво у Львові», солодощі та сертифікати на відвідування ковзанки. Різдвяний Ярмарок завершиться 19 січня, але доброчинні акції триватимуть до кінця місяця», - розповіла Ольга Гренюх, співорганізатор Різдвяного Ярмарку у Львові.

Нагадаємо, Різдвяний Ярмарок у Львові триватиме до 19 січня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ