Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові 33 учасники академії лідерства потрапили в інфекційну лікарню

16 квітня о 21:10 год. від чергового лікаря медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що в с. Родатичі Городоцького району (Львівська область) в готельно-відпочинковому комплексі “Чарівна Долина” з ознаками отруєння продуктами харчування перебувають діти віком 16-17 років, які прибули на Форум “Неформальна освіта Української академії лідерства”. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Станом на 06:00 год. 18 квітня в Львівській інфекційній клінічній лікарні госпіталізовано 33 особи в стані середньої важкості з попереднім діагнозом ентеровірусна інфекція.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Складені поіменні списки захворілих, уточнено коло контактних із захворілими на місці виникнення спалаху. Проводиться медичне спостереження за контактними особами. 17 квітня в готельно-відпочинковому комплексі “Чарівна Долина”, де відпочивали потерпілі, працювали спеціалісти Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області. Причини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ