Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові 5 днів не друкуватимуть ЛеоКарт: у чому причина

У Львові проводитимуть оновлення поточної версії програмного забезпечення е-квитка в хмарному середовищі
фото з сайту ЛМР, автор - Роман Балук

У Львові впродовж 22-26 травня не буде проводитися друк ЛеоКарт та продовження терміну учнівських карток.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

У Львові проводитимуть оновлення поточної версії програмного забезпечення е-квитка в хмарному середовищі. У зв’язку з цим 22-26 травня у всіх пунктах прийому документів на отримання пільгової ЛеоКарт не друкуватимуть транспортних карток. Також не буде можливості продовжити термін учнівських карток. Однак подати документи для виготовлення ЛеоКарт можна.

«Успішно завершили процес випробовування системи з функцією безготівкової оплати та валідації загальних і персоналізованих транспортних карток ЛеоКарт у тестовому середовищі.

Наступний важливий етап – оновлення поточної версії програмного забезпечення е-квитка в хмарному середовищі.  У зв’язку з цим – наступного тижня, з 22 до 26 травня, у всіх пунктах прийому документів на отримання пільгової ЛеоКарт не буде проводитися друк транспортних карток, а також продовження терміну учнівських карток», - повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Однак, від мешканців, які мають намір подати документи для виготовлення ЛеоКарт, адміністратори ЛКП «Львівавтодор» здійснюватимуть прийом документів у звичайному режимі. Для запису в електронну чергу слід телефонувати на гарячу лінію за тел. 0 800 303 007.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ