Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові за добу троє людей отруїлися чадним газом, серед них - чотирирічна дитина

У Львові 13 грудня троє людей отруїлися чадним газом. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

3 грудня, близько 12:35 год., у м. Львові по вул. Хорватській, 65 у квартирі трьохповерхового багатоквартирного будинку отруїлась, ймовірно, чадним газом мешканка квартири 1954 року народження. Потерпіла у стані середнього ступеня важкості (16% карбоксигемоглобіну) госпіталізована в ОКЛ. 

Аварійною службою «Львівгаз» виявлено відсутність тяги у димовому каналі. Квартира обладнана ПГ-4 та 2-х функційним газовим котлом. Тимчасово до квартири припинено подачу газу.

Обставини події встановлюються.

Також, 13 грудня, близько 21:50 год., у м. Львові, у квартирі будинку по вул. Почаївській, 13, отруїлися, ймовірно, чадним газом 2 особи – мешканкі квартири, з них одна дитина 2015 року народження. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості (у дитини - 10 % карбоксигемоглобіну) госпіталізовано у медичні заклади м. Львова. Квартира обладнана ПГ-4 та 2-х функційним газовим котлом. На час перевірки аварійною службою «Львівгаз» тяга у димоході була в наявності. До з’ясування причини події квартиру тимчасово відключено від газопостачання.

Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ