Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові батькам, педагогам та лікарям розповідатимуть про послуги раннього втручання

На Львівщині стартував проект, спрямований на підвищення рівня поінформованості фахівців та батьків про послугу раннього втручання, фінансований Європейським союзом, повідомили Гал-інфо ініціатори проекту.

Проект «Навчальні семінари для фахівців (сімейний лікар, інтерн, психолог, корекційний педагог, соціальний працівник) та батьків про філософію, зміст та практику раннього втручання» у рамках проекту «Ефективні партнерства з впровадження раннього втручання в Україні. Ініціативи з підвищення спроможностей батьківських НДО» реалізовують ГО «Розправлені крила», БУ НРЦ «Джерело» та ЗУГО «Безмежний діалог».

Реалізація проекту передбачає проведення шести просвітницьких семінарів у Львові та області за участі представників медичної, освітньої та галузі соціального захисту, а також батьків дітей з особливими потребами. Окрім цього в рамках проекту будуть перекладені українською та видрукувані інформаційні брошури «Якщо у вашої дитини є розлади аутистичного спектра», «Якщо малюк народився з порушеннями розвитку» та «Ранній розвиток дитини. Закономірності розвитку моторики, мовлення, комунікації, сенсорної та емоційної сфери дитини від народження до 3-х років», а також лаконічні інформаційні флаєри. Підсумком впровадження проекту стане Регіональний форум у Львові за участі представників органів влади, профільних фахівців, батьків та громадського сектору.

Перший із запланованих семінарів відбудеться 25 квітня у Львові в приміщенні КРУЗТ ЛМЦР «Джерело». На нього запрошені сімейні лікарі, педіатри, інтерни, корекційні педагоги, соціальні працівники та батьки.

Перед початком інформаційного семінару для представників преси буде проведено прес-брифінг, на який запрошують представників ЗМІ.

Інформаційний семінар для сімейних лікарів, педіатрів, інтернів, корекційних педагогів, соціальних працівників та батьків відбуватиметься 25 квітня 2018 р. з 10.00 до 12.00 у приміщенні КРУЗТ ЛМЦР «Джерело», пр. Червоної Калини, 86А, м. Львів, Україна.

Лектори:

Тетяна Міщук – лікар-невролог, заступник директора КРУЗТ ЛМЦР «Джерело»;

Оксана Винярська – сімейний психотерапевт;

Людмила Аннич – мама дорослої неповносправної дівчини, керівник програми «Батьки для батьків»

Ганна Стасюк – сурдопедагог КЗЛОР ЛСЗШІ Марії Покрови.

Довідка.

Проект «Навчальні семінари для фахівців та батьків про філософію, зміст та практику послуги раннього втручання» реалізується в рамках співпраці з Громадською спілкою «Всеукраїнське громадське об'єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» в межах впровадження проекту «Підсилення спроможності громадських організацій, що керуються батьками, підтримувати здійснення реформ, спрямованих на права та потреби дітей з інвалідністю раннього віку в Україні», що впроваджується ВГО «НАІУ», Благодійним фондом «Інститут раннього втручання» і HealthProm та фінансуються Європейським Союзом. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 098-00-34-181 або e-mail [email protected] Юлія Аронова, керівник проекту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ