Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові більше 150 представників меблевих компаній стали учасниками Всеукраїнської меблевої конференції

У Львові відбулась найбільша меблева подія - Всеукраїнська меблева конференція FURNICON LVIV приурочена року діяльності Львівського меблевого кластеру. Учасниками конференції стали більше 150 представників меблевих компаній з цілої України.
Фото - ЛМР

Вчора учасники слухали панельні дискусії щодо нових проєктів та актуальні грантові можливості для меблевих компаній, а сьогодні - відвідали меблеві виробництва, повідомляють на сайті ЛМР. 

Вчора, у рамках FURNICON відбулась панельна дискусія щодо інноваційного освітнього проєкту «Школа мебляра: конструктор-дизайнер та оббивальник», який спільно реалізовує департамент економічного розвитку Львівської міської ради з Львівським меблевим кластером.

«Ми презентували реалізацію проєкту, розповіли про передумови його створення, плани щодо масштабування та ділились досвідом з учасниками конференції. Наш спільний проєкт викликав захоплення серед присутніх. Адже його мета - підсилення кадрового потенціалу підприємств та популяризація робітничих професій і ми стрімко разом рухаємось вперед», - розповіла Інна Свистун, директорка департаменту економічного розвитку ЛМР.

Також представниця «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» Наталія Табака та Олексій Кушнір, Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», презентували актуальні грантові можливості для меблевих компаній і розповіли про успішні кейси попередніх грантових програм.

«Офлайн зустрічі в бізнесі - це не лише можливість обговорити актуальні питання та знайти спільні шляхи розв'язання проблем, але й важливий інструмент для встановлення довгострокових партнерських відносин та обміну цінним досвідом», - наголошує Володимир Патіс, президент Української Асоціації Меблевиків.

Відзначимо, що конференція приурочена року діяльності Львівського меблевого кластеру.

«Один рік - це не багато, але в умовах війни, то, мабуть, треба помножити на три. Та ми на правильному шляху. Коли більшість бізнесів закривалися, зливалися, емігрували – ми об’єдналися і народили нове дитя. За перший рік діяльності стартував інноваційний освітній проєкт «Школа мебляра: конструктор-дизайнер та оббивальник» - пишаюся цим. Так, це потребує багато особистого часу, але передавати досвід, навчати і зрощувати нові кадри також дуже важливо. Ми даємо цю можливість і тішимося, що маємо результати.

Дякую всім партнерам за співпрацю. Дякую ЗСУ за можливість підтримувати та розвивати економіку нашого міста», - наголосив Андрій Манджала, виконавчий директор Львівського меблевого кластеру.

Сьогодні, в рамках другого дня Всеукраїнської конференції FURNICON, учасники відвідали 4 меблевих компанії - WoWin, Brand Roomio, Varenycia Group та Меблевий парк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ