Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові через витік перекрили вулицю, ще на двох – обмежили рух

Як повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні ремонтні бригади підприємства ліквідовують аварійні витоки на трьох локаціях. На час ремонтних робіт будуть або обмеження руху транспорту або перекриття. Маршрути громадського транспорту в місцях проведення аварійних робіт не пролягають.
Фото: Львівводоканал

Перша локація. Заміна аварійної ділянки трубопроводу на вул. Листопадна, 11. Тут буде обмежено рух транспорту на ділянці від пр. Червоної Калини-Листопадна, 16 до вул. Листопадна, 11. Об’їзд можливий по вулицях Віденській чи Угорській. Роботи триватимуть орієнтовно з 9:40 по 17:00 год.

Друга локація. На вул. Чубая, 7 проводитимуть ліквідацію аварійного витоку. Відтак на ділянці вул. Чубая від будинку №1 до будинку №9 буде перекрито рух транспорту з 9:30 до 15:00 год. Об`їзд можливий по вулицях Тершаківців та Кониського.

Третя локація. Ліквідація аварійного витоку на вул. Васильченка, 17. На час робіт з 09:30 до 17:00 год буде обмежено рух транспорту по вул. Васильченка. Об'їзд можливий по вулицях Ковельській та Помірки.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ