Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові чоловік, який відбував покарання, через інтернет ошукав жінку на майже 25 тис. грн

У Львові поліцейські повідомили про підозру зловмиснику, який під виглядом збору коштів на лікування військовослужбовців ЗСУ ошукав жінку.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як встановили слідчі Львівського районного управління поліції  №1 спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області, 37-річний мешканець Херсонської області під час перебування в одній з установ виконання покарання у Львові, на своєму аккаунті розмістив оголошення про збирання коштів нібито на лікування та реабілітацію, назвавшись військовослужбовцем ЗСУ. В такий спосіб він незаконно заволодів грошовими коштами громадянки, яка надіслала на вказаний банківський рахунок орієнтовно 1000 гривень та 750 євро.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили  йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ