Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові діє благодійна виставка картин, створених штучним інтелектом

На виставці картин «Тварини очима машини» можна побачити зубра і рись, бурого ведмедя, чорну лелеку та інших тварин, що можуть зникнути в Україні через російську агресію та людську байдужість.
Картина з циклу «Тварини очима машини» від Відкритих кліток

"Більшість тварин у сучасному світі — ресурс. Їх життя, емоції та біль люди часто не помічають. Нам стало цікаво, чи зможе штучний інтелект зобразити те, на що люди так вперто не звертають уваги — особистість окремо взятої фермерської тварини, її характер, красу, унікальність. Портрети, які згенерувала нейромережа за нашими запитами, вразили нас своєю глибиною, тож ми вирішили поділитися з вами цими роботами", — кажуть в ГО "Відкриті клітки".

Побачити картини можна у Львівському палаці мистецтв за адресою: вулиця Миколи Коперника, 17. Виставка проходитиме з 16 до 30 листопада (з 11:20 до 18:00 щодня, крім понеділка).

За словами організаторів, кожна картина цієї виставки — унікальна. Згенерував картини активіст організації за допомогою нейромережі. Охочі можуть придбати картини, які сподобаються, а 100% прибутку від їх продажу передадуть ГО «Львівська веганська кухня», які забезпечують рослинним харчуванням військових.

Посилання на подію можна знайти тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ