Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові діти АТОвців вчилися робити піцу

Сьогодні, 30 серпня, благодійний фонд «Здійснити мрію» спільно із Службою у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації у співпраці із партнерами – рестораном «Челентано», організували для 18 дітей майстер-клас із виготовлення піци. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, участь у заході взяли 10 дітей захисників Української держави, а також 8 вихованців Притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

Професійні піцайоли ресторану продемонстрували для малечі специфіку виготовлення однієї із найулюбленіших страв – піци, а також допомогли дітворі у самостійному виготовленні цієї страви.

Чепурні кепчики та яскраві фартушки доповнили образ піцайол-аматорів, які вже з першого разу виготовили цю популярну страву.

Відтак, підкидаючи паляниці, діти мали сформувати відповідну форму тіста, на яке потім накладали різноманітну начинку – ковбаски, ананас, помідори, сир.

Задоволені та щасливі від самого процесу виготовлення, маленькі учасники акції з особливим апетитом скуштували те, що виготовили власноруч. А деякі із дітей навіть задумалися над тим, що в майбутньому обиратимуть професію, яку мали змогу попрактикувати на цьому майстер-класі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ