Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для літніх людей організовують ознайомчі візити у Пункти Незламності

Для львів’ян поважного віку, які відвідують Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування, влаштували ознайомчі відвідини у Пункти Незламності.
Фото ілюстративне: slovoidilo

Літні пани та панянки побували в пунктах у супроводі соціальних працівників і психолога терцентру. Відбуваються такі візити у «спокійний» час, тобто коли немає «повітряної тривоги» та відключень електроенергії, повідомляє ЛМР.

Загалом фахівці територіального центру провели уже три такі ознайомчі візити. Зокрема, вони супроводжували літніх львів’ян у Пункти Незламності, які розгорнули у Палаці Хоткевича (вул. Кушевича,1), Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3А), Шевченківській РА (вул. Липинського,11).

Такі відвідини відбуватимуться щотижня у різних Пунктах Незламності.

«Ми започаткували такі візити для того, аби ознайомити людей поважного віку з самими Пунктами Незламності та їх можливостями. Тобто тепер вони знатимуть, де найближчий пункт, що у ньому можна зігрітися і випити чаю, що там є змога зарядити телефон. І, зрештою, літні люди розумітимуть те, що саме там під час реальної небезпеки вони не будуть самотніми: а таке розуміння для них дуже важливе», – розповіли у терцентрі.  

Крім того, під час цих візитів психолог центру пояснює усім, як підтримати психічне здоров'я під час відключень світла, зокрема, як розпізнати паніку, як її унеможливити та як допомогти собі під час паніки.

Нагадаємо також, що у низці Пунктів Незламності відбуваються різні заходи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ