Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Спортивно-розважальне свято організували для опікунських сімей у Львові

1/3
Працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували для опікунських сімей спортивно-розважальний захід «Спритні! Веселі! Дружні»!. Захід відбувся 28 вересня у приміщенні середньої загальноосвітньої школи № 62 (вул. Театральна, 15). Про це сьогодні, 2 жовтня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зі слів організаторів, кожен учасник заходу отримав справжній заряд позитивних емоцій, гарного настрою та відчуття командного духу. «Діти разом із батьками взяли участь у спортивній вікторині та різноманітті естафет, спрямованих на швидкість, вправність та згуртованість. Жодна команда не залишилась без винагороди – іменних дипломів та цікавих подарунків. На завершення всі охочі робили фото про такий цікавий та особливий день, метою якого було не тільки спонукати до здорового та активного способу життя, а й вшанувати День усиновлення в Україні, свято, що є втіленням милосердя і добра по відношенню до дітей, які з певних причин позбавлені батьківського піклування», - кажуть організатори.

Благодійниками заходу стали: ПАТ «Сандора», мережа продуктових мінімаркетів «Свій маркет», ПП «Фантазія» Малець Ярослав та ТМ «Карпатські мінеральні води», Львівський аквапарк «Пляж» та «Дитяча планета» (вул. Газова, 30а).

«Кожна дитина заслуговує на увагу, турботу і любов батьків, проте в житті існує багато різних ситуацій, які створюють чинники, що руйнують сім’ю. Наша мета в організації дозвілля для дітей є зробити їх щасливими, адже діти – це наше майбутнє, яке потрібно плекати добрими справами, щирістю та безкорисливою любов’ю», наголошує Алла Горбач, директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ