Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще одна дитина-сирота з Дрогобиччини отримає власне житло

23-річний Глух Андрій з Дрогобиччини отримає власне помешкання у місті Стебник. Таке рішення прийняли сьогодні, 25 вересня, під час засідання комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області. Про це повідомляє ЛОР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

«Завдяки Регіональній програмі забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області та співфінансуванню з обласного та місцевих бюджетів стало можливим придбання квартири для Андрія. 

Однокімнатна квартира площею близько 40 квадратних метрів у Стебнику вартістю 850 тис. грн підшукали органи місцевого самоврядування. Відтак комісія розглянула пропозицію на своєму засіданні та вирішила підтримати купівлю квартири за умови, що міська влада допоможе поправити ламінат у кімнаті та оновити балкон», - зазначив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод. 

Також члени комісії заслухали інформацію щодо пропонованого житла у Дрогобичі для 23 річної Валерії, однак цей варіант не підтримали, оскільки були зауваження до належних умов та ремонту квартири. Тому домовилися підшукати кращий варіант для придбання  квартири.

Окрім того, на комісії йшлося про те, що ще одне житло у Бориславі для дитини-сироти самостійно купить громада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ