Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові для переселенців влаштують пізнавальний квест про традиції західної України

Управління молодіжної політики Львівської міської ради спільно з ОУМ "Спадщина" запрошує внутрішньо переміщені сім’ї на пізнавальний квест у Шевченківський гай, який відбудеться 26 червня о 12:30.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Серед локацій:

  • Гуцульщина. Тут можна буде дізнатись чому саме така назва регіону, як формувався світогляд, архітектура, будівництво, народна творчість, народний стрій, та як на Гуцульщині проходило весілля.
  • Буковина. У цій локації відбудеться інтерактивна лекція про історію Буковини, походження її назви, особливості архітектури, а також будуть продемонстровані народні повір'я, пов'язані з будівництвом житла, звичаями та обрядами. Також можна буде дізнатись про особливості святкування Різдва, Маланки, весілля тощо. Опісля будуть загадки, які стосуються лекції.
  • Львівщина. Це локація з розповіддю про національні строї Галичини в різні часи.

Також у програмі передбачені забави на галявині, гра «Найрозумніший» та порівняння регіонів, про які дізнались під час квесту. Активні учасники отримають на згадку призи. Захід розрахований на дітей віком 13-16 років, аби трішки відпочити та провести весело та пізнавально час зі своєю сімʼєю.

Захід безкоштовний, але необхідна реєстрація, адже кількість місць обмежена: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexJwT-3H-ucYXLecSkicRrZoE7Q3HkAfczg4YhP9T-lRN6Sg/viewform

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ