Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть розвивати інфраструктуру для електросамокатів

Львів та оператори послуг прокату електросамокатів домовились про співпрацю.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

З цією метою перший заступник міського голови Андрій Москаленко та представники всіх трьох компаній, що надають послуги прокату електросамокатів у Львові – «Е-вінгс», «Болт» та «Байк-нау» –  підписали відповідну декларацію.

"Мета – сприяти розвитку сталих видів мобільності, підвищити безпеку та комфорт усіх учасників дорожнього руху та покращити рівень культури використання електросамокатів у місті", – пояснюють у ЛМР.

Фото: ЛМР

"Це документ, який визначає вектор нашої подальшої співпраці. Ми, як місто, беремо на себе певні зобов’язання, зокрема, розвивати велоінфраструктуру, яка необхідна для електросамокатів. А оператори беруть на себе зобов’язання, що сприятимуть підвищенню безпеки руху, впорядкуванню правовідносин у сфері сервісу прокату електросамокатів. Декларація про наміри – це ще тісніша комунікація, яка дасть можливість зробити сервіси прокату електросамокатів більш комфортними  і безпечними для мешканців", – пояснив директор департаменту міської мобільності ЛМР Олег Забарило.

Меморандум про співпрацю, який регулюватиме безпечне використання електросамокатів у місті, має затвердити виконавчий комітет міськради.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ